Одноразова продукція для індустрії краси

Наші новини

Історія виникнення барбершопів Історія виникнення барбершопів
Барбершопи, як місця для чоловіків, де проводиться стрижка волосся та бриття бороди, мають довгу історію, яка починається ще з давніх часів. Однак, у сучасному розумінні барбершопи стали популярними у XIX столітті.
 
Безпечний та якісний манікюр. Поради майстрам з манікюру. Безпечний та якісний манікюр. Поради майстрам з манікюру.
Майстру з манікюру важливо дотримуватись безпечних практик для надання якісних послуг своїм клієнтам. Ось кілька порад, які допоможуть Вам зробити безпечний та якісний манікюр:
 
Як вдало підібрати колір волосся клієнту перед фарбуванням? Як вдало підібрати колір волосся клієнту перед фарбуванням?
Щоб вдало підібрати колір волосся клієнту перед фарбуванням потрібно уважно проаналізувати його тон шкіри, колір очей, а також особисті уподобання. Ось декілька порад, які можуть допомогти в цьому процесі:
 
Одноразові вироби в харчовій промисловості Одноразові вироби в харчовій промисловості
Використання одноразових виробів у харчовій промисловості може сприяти підвищенню рівня чистоти та дотримання санітарних норм. Далі розглянемо більш детально, з яких саме причин власникам закладів харчування варто купити одноразові вироби:
 
Історія виникнення одноразових виробів зі спанбонду для бьюті-сфери Історія виникнення одноразових виробів зі спанбонду для бьюті-сфери
Історія виникнення одноразових виробів зі спанбонду для б'юті-сфери починається з розвитку текстильної промисловості та пошуків нових матеріалів у 20-му столітті. Спанбонд є нетканим текстильним матеріалом, який утворюється шляхом з'єднання волокон за допомогою тепла, хімічних речовин або механічного засобу, а не шляхом традиційного ткацтва. Вперше спанбонд був розроблений в 1950-х роках японським вченим Такасісі Мацудо, який створив новий метод виробництва текстилю.
 
1234567891011Далі
(050) 380-03-25 RUUAEN
© 2024 Etto TM Всі права захищені