Одноразова продукція для індустрії краси

Наші новини

Важливість використання одноразової продукції ТМ Etto у сфері обслуговування Важливість використання одноразової продукції ТМ Etto у сфері обслуговування
Одноразова продукція ТМ Etto є легкою, м’якою, дихаючою та, одночасно, міцною, тому вона стала досить популярною та ідеально підходить для багатьох застосувань. Ми виготовляємо одноразові рушники та серветки, простирадла, одяг та іншу продукцію. Використання одноразових виробів ТМ Etto у сфері обслуговування має велику важливість з декількох причин:
 
Відчуй комфорт з рушниками ТМ Etto Відчуй комфорт з рушниками ТМ Etto
Одноразові рушники ТМ Etto виготовлені з нетканого матеріалу спанлейс, на основі поєднання волокон поліестру та віскози за технологією CROSS-LAPING (волокна розташовані перпендикулярно один до одного). Одноразові рушники ТМ Etto міцні та м’які на дотик, виготовлені у розмірах 40х70 см та 50х80 см в рулонах з перфорацією та складені в стильну упаковку по 50 та 100 штук. Асортимент ТМ Etto включає рушники білого та чорного кольору, різних фактур – гдадкі, сітка та перлина.
 
Матеріал «спанлейс». В чому особливість? Матеріал «спанлейс». В чому особливість?
Спанлейс – це нетканий матеріал, що виготовляється шляхом переплітання волокон віскози, поліефіра, целюлози, поліпропілена водяними потоками високого тиску. Спанлейс широко використовується в установах, де дотримуються санітарно-гігієнічних норм та цінують комфорт і безпеку своїх клієнтів.
 
Простирадла з перфорацією Простирадла з перфорацією
Останнім часом роботу сфери красоти не можливо уявити без використання одноразової продукції. Одноразові простирадла є важливим допоміжним засобом при наданні послуг, так як заклади строго дотримуються санітарно-гігієнічних норм та слідкують за безпекою та комфортом своїх клієнтів. Одноразові простирадла широко використовуються у косметологічних та масажних кабінетах, СПА-салонах.
 
Мистецтво – це ETTO.UA Мистецтво – це ETTO.UA
Всі ми в передчутті новорічних свят, у пошуках подарунків, в думках про закриття робочих проектів року, що минає, в думках про новорічне меню та закупівлі продуктів і т.п. … Приємна, проте втомлива метушня.
 
1234567891011Далі
(050) 380-03-25 RUUAEN
© 2024 Etto TM Всі права захищені