Одноразова продукція для індустрії краси

Здоров'я та Краса. Ми подбали про вашу безпеку''

Здоров

21 березня 2019

Необхідність використання одноразової продукції в індустрії краси 

Здоров’я та безпека клієнта чи пацієнта під час надання послуг в індустрії краси або медицині, в першу чергу, залежить від достатнього арсеналу засобів бар’єрного захисту. В медицині для виготовлення виробів санітарно-гігієнічного призначення, медичного одягу, покривних матеріалів, перев'язувальних засобів, тощо широко використовуються саме неткані матеріали. Поліпропіленові волокна, з яких виготовляють нетканий матеріал, є чужорідним субстратом для мікроорганізмів, що потрапляють на них в процесі експлуатації. Тому одноразова продукція біологічно інертна та не є середовищем для подальшого розвитку патогенної мікрофлори.

Одноразові серветки та рушники виготовляють з матеріалу спанлейс, що має високу абсорбційну здатність та гарні органолептичні властивості, які близькі за характеристиками з бавовняними волокнами.  При виготовленні даного матеріалу використовуються сучасні технології обробки натуральної целюлози, що дає можливість отримати вироби, які можуть замінити у медицині марлю і вату та перевершити їх за певними властивостями, наприклад, за ступнем поглинання вологи. Спанлейс є основою для виробництва медичного одягу, оскільки не  втрачає своїх якостей після стерилізації, що дозволяє суттєво знизити ризик інфікування пацієнтів та клієнтів медичних та естетичних закладів. Вироби зі спанлейсу пройшли апробацію в багатьох провідних клініках та інститутах, які підтвердили високу ефективність їх використання.

Первинним матеріалом для виробництва одноразових простирадл ТМ Etto та ТМ Monaco Style є неткані матеріали на основі полімерних волокон . Важливою особливістю одноразових простирадл є їх бар’єрні властивості по відношенню до мікрооганізмів, а також відсутність алергічних реакцій при контакті зі шкірою або слизовою оболонкою.

На основі спанбонду виготовляються різні багатошарові матеріали, наприклад, СМС (спанбонд-мельтблаун-спанбонд) з якого виготовлені одноразові простирадла ТМ ЕТТО. Матеріал СМС широко використовують і в медичній практиці. Середній шар мельтблаун  отримують з найбільш тонких (1-5 мікрон) рівномірно розташованих поліпропіленових волокон. За рахунок товщини та структури волокон, мельтблаун вирізняється високими фільтраційними та захисними властивостями по відношенню до бактерій, грибків, а також не пропускає біологічні рідини, жири та хімічні речовини. 

 Мікробіологічні  дослідження показали, що рівень інфікування у разі покриття поверхні одноразовим простирадлом знижується на 60%, в порівнянні з покриттям тканин із бавовни та/або льону. Ще одним різновидом матеріалу, що використовується для виробництва одноразових простирадл, є ламінований спанбонд. Ламінування поліпропіленовим покриттям надає матеріалу додаткові захисні масловодовідштовхуючі властивості та здатність не пропускати повітря. Одноразові ламіновані простирадла ТМ ЕТТО мають найнижчий серед усіх матеріалів рівень бактеріальної проникності, тому широко застосовуються в медицині та косметології, особливо поширені серед процедур обгортання та процедур з використанням арома та ефірних масел.

На сьогоднішні день, використання одноразової продукції варто розглядати як невід’ємну складову підвищення якості надання естетичних та медичних послуг з метою забезпечення належного рівня епідеміологічної та гігієнічної безпеки клієнта.

Усі матеріали, що використовуються для виробництва одноразової продукції ТМ Etto і ТМ Monaco Style, пройшовши ряд досліджень, продемонстрували позитивні бар’єрні, бактеріостатичні та бактерицидні властивості. Продукція виготовляються відповідно до міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015 та повністю відповідає технічним та санітарно-гігієнічних вимогам. Одноразові матеріали ТМ Etto та ТМ Monaco Style є гіппоалергенними, хімічно чистими та безпечними, а також не містять токсичних речовин, які можуть нашкодити здоров’ю


ПопередняВесь списокНаступна
(050) 380-03-25 RUUAEN
© 2024 Etto TM Всі права захищені