Одноразова продукція для індустрії краси

Мистецтво – це ETTO.UA

Мистецтво – це ETTO.UA

31 грудня 2021

Всі ми в передчутті новорічних свят, у пошуках подарунків, в думках про закриття робочих проектів року, що минає, в думках про новорічне меню та закупівлі продуктів і т.п. … Приємна, проте втомлива метушня.

Пропонуємо призупинитись та зануритись у світ мистецтва, натхнення та приємних емоцій!

Для всіх, хто не зміг відвідати виставку картин художниць-переможниць конкурсу на тему «Жінка. Краса. Гармонія», яка проходила з 23 по 27 грудня 2021 року в галереї Ліки Співаковської ART:EGO, ми надаємо можливість віртуально зануритись у світ мистецтва, жіночності та душевності.

Виставка складалась з 14 чудових робіт таких українських художниць: Анна Гайдучок, Наталія Мелесь, Ольга Чікало, Ксенія Дацюк, Олена Папка, Наталія Дюк, Анастасія Осмоловська, Тетяна Шевченко, Оксана Довганич, Марія Туманова, Надія Полуренко, Анна Луговська, Людмила Здорнова, Eugene Fullen.

Роботи цих художниць виконані в абсолютно різних жанрах та техніках. В своїх картинах автори відобразили своє бачення Жінки: в чому її гармонія та краса…

14 чудових витворів увійшли до річного календаря ТМ ETTO, а також викуплені до корпоративної колекції, яка скоро відправиться у подорож офісами компанії по всьому світу.

ИСКУССТВО – это ETTO.UA ИСКУССТВО – это ETTO.UA ИСКУССТВО – это ETTO.UA ИСКУССТВО – это ETTO.UA ИСКУССТВО – это ETTO.UA ИСКУССТВО – это ETTO.UA

Детальніше про всі роботи, які були відібрані для календаря ТМ ETTO 2022 та прийняли участь у виставці, Ви, найближчим часом, зможете дізнатися на наших сторінках у соцмережах:
https://www.instagram.com/ettoua/
https://www.facebook.com/etto.beauty


ПопередняВесь списокНаступна
(050) 380-03-25 RUUAEN
© 2024 Etto TM Всі права захищені