Одноразова продукція для індустрії краси

Наші новини

Доторкніться до мистецтва з ТМ Etto Доторкніться до мистецтва з ТМ Etto
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку кращих робіт українських художниць на тему «Жінка. Краса. Гармонія», яка буде проходити в галереї Spivakovska ART:EGO з 23 по 27 грудня, за адресою: вул. Саксаганського, 59Б, з 11:00 до 19:00 кожного дня. Вхід вільний.
 
КОНКУРС ДЛЯ ХУДОЖНИЦЬ КОНКУРС ДЛЯ ХУДОЖНИЦЬ
КОНКУРС з грошовим призом ДЛЯ ХУДОЖНИЦЬ ТМ ЕТТО оголошує конкурс серед художниць для зібрання корпоративної колекції робіт 🎨 12 картин-переможниць будуть викуплені за заявленою автором вартістю в колекцію Компанії, розміщені в фірмовому календарі і відправляться в подорож по світу по офісах компанії!
 
НОВИНКА! Лінійка засобів ETTOCARE для захисту та дезінфекції НОВИНКА! Лінійка засобів ETTOCARE для захисту та дезінфекції
Ми створили професійну лінійку засобів для індивідуального захисту😷 та швидкої дезінфекції🧴, бо безпека Вашого здоров'я та здоров'я Ваших клієнтів має для нас першорядне значення.
 
З Новим роком! З Новим роком!
Рік, що минає, був насичений напруженою працею, завдяки якій долалися найскладніші завдання та труднощі. Хочемо подякувати Вам за підтримку, адже спільними зусиллями і взаєморозумінням ми подолали нові виклики.
 
Новинка в асортименті! Новинка в асортименті!
В асортименті з'явилися нові дезинфікуючі серветки ETTOCARE
 
1234567891011Далі
(050) 380-03-25 RUUAEN
© 2024 Etto TM Всі права захищені