Одноразова продукція для індустрії краси

Доторкніться до мистецтва з ТМ Etto

Доторкніться до мистецтва з ТМ Etto

23 грудня 2021

 

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку кращих робіт українських художниць на тему «Жінка. Краса. Гармонія», яка буде проходити в галереї Spivakovska ART:EGO з 23 по 27 грудня, за адресою: вул. Саксаганського, 59Б, з 11:00 до 19:00 кожного дня. Вхід вільний.

У жовтні 2021 року ТМ Etto оголосила конкурс серед художниць на тему «Жінка. Краса. Гармонія». За місяць конкурс отримав більш ніж 300 заявок. Відбір переможців відбувався в декілька етапів: комісія від бренду відібрала перших 50 фіналістів, а художник зі світовим визнанням Михайло Деяк обрав 14 переможців.

Куратор проекту, галерист Ліка Співаковська, надала логіки обраним роботам і створила концепцію фірмового календаря ТМ Etto, котрий стане щорічною традицією компанії.

Роботи переможців не лише розміщують в календарі, а й викуповують до корпоративної колекції, яка згодом відправиться у подорож офісами компанії по всьому світу.

Виставка складається з 14 робіт українських художниць. Ці роботи в різних жанрах, техніках та мистецьких напрямках показують, якою бачать жінку художниці. В чому її гармонія? Яка її краса? Різноманітність сюжетів зачаровує: гармонія така різноманітна, а краса – індивідуальна.

До кожної роботи збережено авторський текст: завдяки ним, ми можемо краще зрозуміти задум художниць, їхнє особливе бачення та змісти, що закладені в роботах.

ТМ Etto – це бренд, що створює продукцію для індивідуальної краси.

Починаючи з 2021 року, компанія збирає колекцію мистецтва, створеного жінками, підтримуючи художниць та їхні таланти. ТМ Etto робить світ краще своєю продукцією та робить світ гарнішим, підтримуючи мистецтво.


ПопередняВесь списокНаступна
(050) 380-03-25 RUUAEN
© 2024 Etto TM Всі права захищені