Одноразова продукція для індустрії краси

Історія виникнення барбершопів

Історія виникнення барбершопів

21 серпня 2023

 

Барбершопи, як місця для чоловіків, де проводиться стрижка волосся та бриття бороди, мають довгу історію, яка починається ще з давніх часів. Однак, у сучасному розумінні барбершопи стали популярними у XIX столітті.

Походження барбершопів можна відстежити ще у стародавні часи. У давнину, барбери (стародавні парикмахери) були важливими членами суспільства. Вони займалися не лише стрижкою волосся, а й виконували операції, ампутації та інші медичні процедури. Багато військових барберів служили в армії за часів римської імперії.

У середньовіччі барбери продовжували виконувати медичні послуги, в той час як функції парикмахера були доповнені доглядом за бородами і вусами.

У XIX столітті виникли сучасні барбершопи, які ми знаємо зараз. Зростання міського населення та популярність британської культури створили попит на професійні послуги стрижки волосся та бриття бороди. Барбершопи стали місцем зустрічей для чоловіків, де вони могли обговорювати політику, бізнес, спорт та інші теми.

Саме в цей період барбершопи стали символами чоловічої культури та спільноти. Їх стильність та класичний дизайн завжди асоціювалися з чоловічими звичаями та традиціями.

З того часу барбершопи продовжують розвиватися, і сьогодні вони переживають новий ренесанс, стаючи місцями, де можна насолоджуватися традиційними послугами та чоловічою атмосферою.

Щоб послуги барбершопів були комфортними та безпечними, більшість закладів використовують одноразові перукарські комірці, рушники та серветки, які викидаються після кожного клієнта.

Наша компанія виготовляє одноразову продукцію з нетканих матеріалів під ТМ Etto, яка є популярною в закладах індустрії краси. На нашому сайті можна дізнатись про види одноразових виробів, їх характеристики та особливості. Наші кваліфіковані менеджери допоможуть Вам обрати та замовити одноразові комірці, рушники, серветки та інше. Спеціально для барбершопів пропонуємо купити перукарські комірці та одноразові рушники чорного кольору, які точно підійдуть до будь-якого інтер’єру та сподобаються як майстрам, так і відвідувачам.

 


ПопередняВесь списокНаступна
(050) 380-03-25 RUUAEN
© 2024 Etto TM Всі права захищені